Allergenen menukaart

Wilt u genieten van heerlijke gerechten maar is dit vaak moeilijk doordat u last heeft van een allergie? Geen zorgen, u bent bij ’t Raadhuis Fresh Made Food aan het juiste adres. Wij maken heerlijke, verse en gezonde maaltijden waarbij wij rekening kunnen houden met uw allergieën. Geef het altijd aan ons door wanneer hier sprake van is, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. Op deze pagina kunt u onze speciale allergenen menukaart bekijken. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Wat kunt u verwachten van de allergenen menukaart?

Alle gerechten die wij maken staan garant voor versheid en kwaliteit. In onze eigen keuken worden de gerechten vers bereid en per direct geportioneerd. De broodjes en salades worden vers gemaakt waar u bij staat. Hierbij kunt u direct zelf aangeven wat u graag in uw salade of op uw broodje wilt. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan andere gerechten zoals pastagerechten, stampotten, frietmenu's en pizza's.

Daarnaast maken wij enkel gebruik van verse ingrediënten. Om heerlijke en verse maaltijden te kunnen realiseren, werken we samen met de lokale bakker "Uw warme bakker Hans Vermeer" en keurslager de Jong uit Gilze. Het brood van de bakker hoeven wij enkel nog voor u af te bakken. Wij hebben dus altijd vers brood en vlees die wij verwerken in de gerechten. Kwaliteit staat bij ons voorop, u kunt genieten van zorgvuldig samengestelde maaltijden.

Gerechten bestellen van de allergenen menukaart

U kunt de gerechten in ons restaurant eten, komen afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen gratis in Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze en Riel als u via bezorgland.nl besteld. Als u via thuisbezorgd.nl bestelt betaalt u 2,50 bezorgkosten.

Eten laten bezorgen of afhalen

Heeft u geen zin om te koken maar wel zin in een gezonde en verse maaltijd? Laat dan heerlijk vers eten bij u thuis bezorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de maaltijden af te halen. Bestellen? Bel dan naar 085-8087687. Raadhuisstraat 33 5131AK, Alphen.