Catering bestellen

Heeft u een feestje, verjaardag, vergadering of een ander soort gelegenheid met een groep(je) mensen? ’t Raadhuis Fresh Made Food verzorgt hier graag de catering voor. U kunt kiezen uit een heerlijk warm of koud buffet of uit diverse overheerlijke hapjes. De gerechten en hapjes zijn gemaakt van heerlijke, verse ingrediënten.

 

Menu bekijken

Catering voor uw bedrijf

Wij bieden catering voor verschillende mogelijkheden:

  • ergadering: een heerlijke lunch voor bij uw vergadering. Wij bieden deelbroodjes, dit zijn onze grote stokbroden die wij in drieën delen en netjes verpakken in een mooie doos. U geeft het gewenste aantal broodjes bestellen en smaken door. Wij maken voor u een lekkere lunch, uiteraard kunnen wij er ook zelf een mix van maken. Kosten: 7,00,- per broodje (drie stukken).
  • Overwerkend personeel: personeel dat vaak moet overwerken verdient het om op het werk gezond en warm te eten. U kunt bij ons diverse soepen en maaltijden bestellen die wij in de avond warm komen bezorgen. Er kan een keuze gemaakt worden uit onze gehele menukaart.
  • Personeelsfeestje of gasten: wilt u een koud of warm buffet aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn, geef uw wensen aan ons door.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.

High tea box

Bent u van plan en high tea te organiseren? Daarvoor kunt u onze high tea box bestellen. Dit is een heerlijke box vol met kleine hapjes, zowel zoete als hartige. Daarbij krijgt u verse jus. De box kost slechts 17,50,- euro per persoon. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wilt u heerlijke catering bestellen? Dan kunt u bellen naar 085-8087687. Wij helpen u graag verder.