Home Test Maart

Bent u op zoek naar een restaurant met verse gerechten op de kaart? Dan bent u bij ’t Raadhuis Fresh Made Food aan het juiste adres! Wij zijn een echt familiebedrijf met het doel om iedereen een lekkere en gezonde maaltijd te kunnen bezorgen. U kunt diverse gerechten afhalen in ons restaurant in Alphen. U kunt er ook voor kiezen om de gerechten bij u thuis te laten bezorgen, wel zo lekker als u het huis niet wil verlaten.

Vers eten laten bezorgen of afhalen in Alphen

U kunt bij ’t Raadhuis Fresh Made Food terecht voor een groot aanbod aan heerlijke gerechten. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met allerlei soorten maaltijden. De maaltijden die wij maken zijn erg gezond. Alle gerechten zijn met de hand door ons gemaakt. Hierbij maken we gebruik van verse ingrediënten. Om heerlijke en verse maaltijden te kunnen realiseren, werken we samen met de lokale bakker "Uw warme bakker Hans Vermeer" en keurslager de Jong uit Gilze. Hierdoor hebben wij altijd vers brood en vlees die wij verwerken in de gerechten. Kwaliteit staat bij ons voorop, u kunt genieten van zorgvuldig samengestelde maaltijden.

Verse maaltijden voor ouderen

Vanaf januari 2020 koken we ook verse maaltijden voor ouderen. Deze maaltijden worden vers bereid in de ochtend en warm bij alle mensen geleverd. Zo hebben ook deze mensen iedere dag een lekkere, gezonde en verse maaltijd. Zo koken we voor ieder wat wils, want niet iedereen wil hetzelfde eten.

Eten laten bezorgen of afhalen

Heeft u geen zin om te koken maar wel zin in een gezonde en verse maaltijd? Laat dan heerlijk vers eten bij u thuis bezorgen. Zo hoeft u niet het huis uit! Vervolgens wordt het met grote zorgvuldigheid bij u bezorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om de maaltijden af te halen. U kunt deze afhalen in ons restaurant in Alphen. Bestellen? Bel dan naar 085-8087687. Raadhuisstraat 33 5131AK, Alphen.