Maaltijden voor ouderen

Als u op leeftijd bent is het een behoorlijke opgave om een gezonde en verse maaltijd voor uzelf op tafel te zetten. Als u toch wil genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd zonder hier enige moeite voor te hoeven doen, bent u bij ’t Raadhuis Fresh Made Food aan het juiste adres! Met onze handige maaltijdservice bent u iedere dag voorzien van een gezonde maaltijd. 

Heerlijke maaltijden aan huis voor ouderen

De gerechten die wij maken worden dagelijks vers, op de dag van de levering, in onze keuken bereid en per portie verpakt. Vervolgens worden ze geseald en voorzien we ze van een duidelijke en simpele instructie om de maaltijd op te warmen. Warme maaltijden worden door in daarvoor bestemde menubakken gedaan en verpakt voor u, zodat deze lang warm blijven.  De menu’s zijn aangepast op het seizoen waar we ons in bevinden. Zo kunt u in de zomer genieten van asperges en in de winter van heerlijke stamppotten.

Wij houden altijd rekening met uw wensen en voorkeuren. Geef dit daarom altijd aan ons door. Zo kunnen wij vegetarische maaltijden maken, maar ook rekening houden met eventuele allergieën. Ook uw voorkeuren kunt u doorgeven omtrent de ingrediënten. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om een goed beeld van u te krijgen. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen menukaart en krijgt maaltijden op maat.

Tafeltje dekje

Ons concept heeft het ‘tafeltje dekje’ idee. Wij bezorgen elke dag de maaltijden bij u aan huis. U kunt kiezen uit de maaltijden warm of koud te laten bezorgen. Wij verpakken de koude maaltijden in speciale bakken, deze kunt u heel makkelijk verwarmen in de magnetron. U kunt direct uit deze bakken eten, wel zo makkelijk! Ook de warme maaltijden kunnen vanuit de maaltijdbak gegeten worden. We bezorgen de maaltijden tot aan uw keukentafel.

Neem contact met ons op

Wij zorgen ervoor dat ouderen iedere dag een gezonde maaltijd kunnen eten. Wilt u maaltijden voor ouderen bestellen? Bel dan naar 085-8087687. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Raadhuisstraat 33 5131AK, Alphen.