Menukaart fresh made food

U kunt bij ’t Raadhuis Fresh Made Food terecht voor heerlijke, verse maaltijden. Ons doel is om iedereen een heerlijke maaltijd te kunnen bezorgen. U kunt diverse gerechten afhalen in ons restaurant in Alphen. U kunt er ook voor kiezen om de gerechten bij u thuis te laten bezorgen, op deze manier hoef u uw huis niet uit! We geven u graag meer informatie over de gerechten die te vinden zijn op de menukaart fresh made food.

Wat kunt u verwachten van de menukaart fresh made food?

Alle gerechten die wij maken staan garant voor versheid en kwaliteit. In onze eigen keuken worden de gerechten vers bereid en per direct geportioneerd. De broodjes en salades worden vers gemaakt waar u bij staat. Hierbij kunt u direct zelf aangeven wat u graag in uw salade of op uw broodje wilt. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan andere gerechten zoals pastagerechten, stamppotten, frietmenu's en pizza's.

Daarnaast maken wij enkel gebruik van verse ingrediënten. Om heerlijke en verse maaltijden te kunnen realiseren, werken we samen met de lokale bakker "Uw warme bakker Hans Vermeer" en keurslager de Jong uit Gilze. Het brood van de bakker hoeven wij enkel nog voor u af te bakken. Wij hebben dus altijd vers brood en vlees die wij verwerken in de gerechten. Kwaliteit staat bij ons voorop, u kunt genieten van zorgvuldig samengestelde maaltijden.

Menu bekijken

Gerechten bestellen van de menukaart fresh made food

U kunt de gerechten in ons restaurant eten, komen afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen gratis in Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze en Riel als u via bezorgland.nl besteld. Als u via thuisbezorgd.nl bestelt betaalt u €1,00 bezorgkosten. Heeft u last van allergieën of zijn er andere bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Dit kunt u altijd aan ons doorgeven, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben bijvoorbeeld enkele glutenvrije en vegetarische gerechten.

Eten laten bezorgen of afhalen

Heeft u geen zin om te koken maar wel zin in een gezonde en verse maaltijd? Laat dan heerlijk vers eten bij u thuis bezorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de maaltijden af te halen. Bestellen? Bel dan naar 085-8087687. Raadhuisstraat 33 5131AK, Alphen.